Η ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Έχω έρθει στο αναπόφευκτο συμπέρασμα ότι το Ισλάμ αποτελεί την μεγαλύτερη απειλή που έχει υπάρξει ποτέ για τον Ιουδαιο-Χριστιανικό Δυτικό Πολιτισμό. Στην Ισλαμική ιδεολογία ο κόσμος διαιρείται στα δύο: Στο Ισλαμικό «Νταρ ε-Σαλαάμ» (Οίκος του Ισλάμ ή Οίκος της Ειρήνης) και στον αντίποδά του είναι το «Νταρ ε-Χάρμπ» (Οίκος του Πολέμου) στον οποίο όλοι οι άπιστοι περιλαμβάνονται. Δεν μπορεί να υπάρξει καθόλου ειρήνη για το Ισλάμ, μέχρι όλο το «Νταρ ε-Χάρμπ» πέσει στο «Νταρ ε-Σαλαάμ». Έτσι αυτή είναι μια μάχη μέχρις εσχάτων. Το Ισλάμ πρέπει να νικήσει ή να νικηθεί.

   Επειδή η νίκη του Ισλάμ καλεί για την αναπόφευκτη καταστροφή όλων των απίστων, καλώ για μια παγκόσμια κινητοποίηση για να τερματιστεί το Ισλάμ σαν σύστημα. Είτε ο κόσμος θα πραγματευθεί με το Ισλάμ, ή το Ισλάμ θα πραγματευτεί με τον κόσμο. Με αυτή την έννοια, δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ Ισλάμ, Ναζισμού και Κομμουνισμού σαν ολοκληρωτικά συστήματα παγκόσμιας κυριαρχίας.

   Οι Ιουδαίοι και οι Χριστιανοί έχουμε τον ίδιο Θεό, την ίδια Βίβλο και ο Μεσσίας δεν είναι ένας Μουσουλμάνος, Βουδιστής ή Ινδουιστής, αλλά ένας Ιουδαίος που μιλάει Εβραϊκά. Οι Ιουδαίοι και οι Χριστιανοί είναι γνωστοί στις Ισλαμικές χώρες σαν ο «Λαός του Βιβλίου», κι όχι σαν οι λαοί του Βιβλίου. Η μόνη μας συζήτηση είναι σχετικά με την ειδική θέση του Ιησού του Ναζωραίου. Το Ισλαμικό «Χαντίθ» διδάσκει ότι ο Ιησούς θα επιστρέψει για δεύτερη φορά. Αλλά αυτός ο Ιησούς είναι λίγο διαφορετικός απ’ αυτόν που οι Χριστιανοί λατρεύουν. Ο Ισλαμικός Ιησούς επιστρέφει δεύτερη φορά σαν Μουσουλμάνος. Ο Γιασέρ Αραφάτ έχει αναφερθεί να λέει ότι ο «Ιησούς ήταν ο πρώτος Παλαιστίνιος Μουσουλμάνος επαναστάτης».

  Έπειτα, ο Ιησούς σκοτώνει τον Αντίχριστο με ένα ακόντιο σε μια μάχη έξω απ’ την πόλη του Λοντ. Αυτός προχωράει στην Ιερουσαλήμ, όπου συμμετέχει στην πρωϊνή Ισλαμική λατρεία στο Όρος του Ναού με 400.000 Μουσουλμάνους. Μετά απ’ αυτό, αυτός κατεβαίνει απ’ το Όρος του Ναού, σπάζει όλους τούς σταυρούς, καταστρέφει τις εκκλησίες των Χριστιανών και τις συναγωγές των Ιουδαίων. Κι εκείνη την ημέρα, όλοι οι Ιουδαίοι και οι Χριστιανοί, ο Λαός του Βιβλίου, που δεν έχουν μεταστραφεί στο Ισλάμ, ασπαζόμενοι τον Αλλάχ ως τον Θεό, και τον Μωάμεθ σαν τον μεγαλύτερο όλων των προφητών, θα σφαγούν απ’ το σπαθί του Ιησού του Μουσουλμάνου.

    Καθώς ακούμε προσεκτικά στο ραδιόφωνο εγώ και η σύζυγός μου, Ισλαμιστές κληρικούς να κηρύττουν στα τζαμιά, ακούμε όλο και συχνότερα: «Σκοτώστε τον Ιουδαίο, Σκοτώστε τον Χριστιανό. Σκοτώστε τον Ισραηλινό, Σκοτώστε τον Αμερικάνο». Όλο αυτό εκστομίζεται με μια ανάσα!  Αν και αυτό είναι να γίνει μετά τον φόνο όλων των ειδωλολατρών, τέτοιων όπως τούς Ινδουιστές και τούς Βουδιστές.

  Έτσι το Ισλάμ είναι μια παγκόσμια απειλή και όλη η ανθρωπότητα πρέπει να ενωθεί για να αντιταχθεί και να νικηθεί το Ισλάμ. Οι Μουσουλμάνοι είναι καλοί άνθρωποι, σαν τούς Γερμανούς και τούς Ρώσους, αλλά το Ισλάμ ως σύστημα είναι κακό όπως ο Ναζισμός και ο Κομμουνισμός.

Victor Mordecai
Σύντμηση του άρθρου ISLAMIC THREAT του Victor Mordecai, ο οποίος είναι συγγραφέας και ομιλητής ειδικός στο Ισλάμ. Website: www.vicmord.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *