ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Ή ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ;

Ο Ιησούς Χριστός ευλογεί ΟΛΟΥΣ όσους με μετάνοια και πίστη έρχονται σε Αυτόν! Όλους τους αποδέχεται χωρίς να διώχνει κανέναν!  Όπως λέει ο ίδιος ο Χριστός:

«Τους είπε ο Ιησούς: «Εγώ είμαι αυτό το ψωμί, ο άρτος της ζωής. Όποιος έρχεται σ’ εμένα δε θα πεινάσει, κι όποιος πιστεύει σ’ εμένα δε θα διψάσει ποτέ.  Σας έχω όμως κιόλας πει πως, ενώ με είδατε, δε με πιστεύετε. Όποιον δίνει σ’ εμένα ο Πατέρας, αυτός θα ’ρθεί κοντά μου· κι αυτόν που θα ’ρθεί κοντά μου, εγώ δε θα τον αποδιώξω, γιατί εγώ κατέβηκα από τον ουρανό για να κάνω όχι αυτό που θέλω εγώ, αλλά αυτό που θέλει εκείνος που μ’ έστειλε. Και το θέλημα εκείνου που μ’ έστειλε είναι να μη χαθεί κανένας απ’ όσους μου έχει δώσει, αλλά όλους να τους αναστήσω την έσχατη ημέρα. Το θέλημα εκείνου που μ’ έστειλε είναι τούτο: Όποιος παραδέχεται τον Υιό και πιστεύει σ’ αυτόν, να αποκτήσει αιώνια ζωή· και εγώ θα τον αναστήσω την έσχατη ημέρα». (ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ 6:35-40).

Ο Ιουδαϊσμός ήταν η “αληθινή θρησκεία” την εποχή του Χριστού. Αλλά παρόλα αυτά, ήταν χαμένοι και οδεύανε προς την κόλαση, γιατί η θρησκεία τους είχε καταντήσει τυπολατρία και είχε χάσει την ζωντανή σχέση με τον Θεό. Και τελικά απέρριψαν τον Χριστό τον Σωτήρα τους!
ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. Πρέπει να πας στον Χριστό για να λάβεις όλα όσα χρειάζεσαι: ΣΩΤΗΡΙΑ, ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ, ΕΥΛΟΓΙΑ, ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΟΥΡΑΝΙΑ!

Όπως λέει ο Απόστολος Παύλος:

Ας κρατήσουμε, λοιπόν, σταθερά την πίστη που ομολογούμε. Γιατί έχουμε μέγαν αρχιερέα –τον Ιησού, τον Υιό του Θεού– που έφτασε ως το θρόνο του Θεού. Δεν έχουμε αρχιερέα που να μην μπορεί να συμμεριστεί τις αδυναμίες μας. Αντίθετα, έχει δοκιμαστεί σε όλα, επειδή έγινε άνθρωπος σαν κι εμάς, χωρίς όμως να αμαρτήσει. Ας πλησιάσουμε, λοιπόν, με θάρρος το θρόνο της χάριτος του Θεού, για να μας σπλαχνιστεί και να μας δωρίσει τη χάρη του, την ώρα που τη χρειαζόμαστε“. (ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ 4:14-16)

Αυτά τα λέει ο ίδιος ο Ιησούς:

Σήκω όμως και στάσου στα πόδια σου. Γι’ αυτό σου φανερώθηκα: για να σε πάρω στην υπηρεσία μου και να σε καταστήσω μάρτυρα γι’ αυτά που είδες και γι’ αυτά που θα σου δείξω ακόμη. Θα σε προστατεύω από το λαό σου και από τους εθνικούς, στους οποίους εγώ σε στέλνω, για ν’ ανοίξεις τα μάτια τους, ώστε να επιστρέψουν από το σκοτάδι στο φως κι από την εξουσία του σατανά στο Θεό. Γιατί, αν πιστέψουν σ’ εμένα θα λάβουν τη συγχώρηση των αμαρτιών τους και μια θέση ανάμεσα σ’ εκείνους που ανήκουν στο Θεό”. (ΠΡΑΞΕΙΣ 26:16-18).

Να τι αποκαλύπτει το Ευαγγέλιο ότι συμβαίνει όταν ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ.

1) Ανοίγουν τα πνευματικά σου μάτια, 2) επιστρέφεις από το σκοτάδι στο φως, 3) από την εξουσία του σατανά στον Θεό, 4) λαβαίνεις άμεσα και απευθείας άφεση αμαρτιών, 5) ουράνια κληρονομιά.

Όλα αυτά τα λαβαίνεις ΜΟΝΟ όταν ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ στον Ιησού Χριστό και όχι σε κάποια θρησκεία ή εκκλησία.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *